Βιογραφικό


Γεννήθηκα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1972 και η καταγωγή μου είναι από την Αράχοβα Ναυπακτίας. Αφού μαθήτευσα σε σχολεία της Πετρούπολης, όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα, φοίτησα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.

Από το 1998, στην αρχή της δικηγορικής μου σταδιοδρομίας, συνεργάστηκα με δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, ως μέλος πλέον του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και το 2002 ίδρυσα το δικηγορικό γραφείο μου. Από την πρώτη κιόλας μέρα της ενασχόλησής μου με τα νομικά στην πράξη, απασχολήθηκα εκτενώς σε ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων, ιδιαιτέρως δε σε υποθέσεις εμπορικού, αστικού και ποινικού δικαίου.

Σήμερα, είμαι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και ασκώ μαχόμενη δικηγορία, με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια και τις δικαστικές αίθουσες και ήδη διατελώ νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εταιρειών αλλά και νομικός παραστάτης και σύμβουλος ιδιωτών.


Γιώργος Ρήγας
Γεώργιος Χ. Ρήγας, Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, Δικηγόρος Αθηνών, Δικηγόρος Αθήνα, Δικηγόροι Αθήνα, Δικηγορικά - Νομικά Γραφεία Αθήνα, Rigas Law Office, Law Office in Athens, Lawyer in Athens